Wie is RecTech

Op 16 oktober 2023 zijn Robin en Richard Sol broers van elkaar gestart om RecTech uit te bouwen tot RecTech B.V.  Inspecties. Ze willen met de NEN1010 en NEN 3140 inspecties starten en ze zijn begonnen met hun Scope 10 certificering om zich te richten op Scope keuringen. Op 15 juni jl. zijn ze door Bureau Veritas gecertificeerd om volgens de SCIOS norm scope 10 inspecties uit te voeren.

Ik was voor ongeveer 15 jaar samen met mijn zwager, schoonzus en mijn vrouw, mede eigenaar van een Recreatiecentrum De Pekelinge waar ik eindverantwoordelijk voor de techniek in en om het bedrijf. Doordat wij actief uit het bedrijf stapten en ik wel wat kennis meenam kwam het verzoek om een eenmanszaak te starten zodat ik alsnog ingehuurd kon worden om werkzaamheden te verrichten. Toen is in 2016 RecTech is gestart als een eenmanszaak.

Edu Sol

 

 

Scroll naar boven