Wie is RecTech

RecTech is een eenmanszaak opgezet door Edu Sol. Ik ben voor ongeveer 15 jaar samen met mijn zwager, schoonzus en mijn vrouw, mede eigenaar van een recreatiebedrijf Camping De Pekelinge geweest. Daar was ik hoofdzakelijk eindverantwoordelijk voor de techniek.

Voordat ik met de recreatiesector in aanraking kwam heb ik eerst een aantal jaren bij defensie in de verbindingen gewerkt gevolgd door een 11 jaar technisch coördinatie bij Justitie. Mijn vakkennis heb ik opgedaan door te beginnen met LTS-Elektro, MTS vermogenselektronica, HTS elektronica telecom en daarnaast de praktijkervaring door de jaren heen.

Binnen Camping De Pekelinge heb ik veel tekenwerk verricht voor uitbreidingsprojecten de begeleiding van technische projecten en werkvoorbereiding activiteiten samen met een medewerker tot op offerte niveau. Als milieucoördinator en mede eigenaar sprak energie en chemie verbruik van het zwembadsysteem mij in het bijzonder aan.

Eind 2015 ben ik samen met mijn vrouw uit De Pekelinge gestapt. Toch is er binnen dit bedrijf nog vraag naar tekenwerk met betrekking tot de infrastructuur en werkvoorbereiding voor nieuwe projecten.

Om mijn expertise op dit gebied aan te bieden aan collega bedrijven ben ik begin 2016 gestart met RecTech.

Op 16 oktober 2023 zijn onze zoons Robin en Richard gestart om RecTech uit te bouwen tot RecTech B.V.  herstelwerkzaamheden en inspecties. Ze willen met de NEN1010 en NEN 3140 inspecties starten en ze zijn begonnen met hun Scope 10 opleiding om dit later ook in hun bedrijf te implementeren.

Scroll naar boven